Преди почти 13 месеца Теди Бургазлиева стана майка за първи път. Близнаците ѝ вече са на годинка, а Теди изглежда повече от перфектно

В прочувствен пост в личния си профил в Инстаграм тя разказва как се е случило всичко.

Вижте снимки на семейството >>

Една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" споделя, че след раждането, в продължение на два месеца е проучвала най-добрите треньори за връщане във форма след раждане. Отива при една от тях, която ѝ казва, че след като е родила със секцио, ще бъде много, много трудно и тя не може да обещае нищо, а и на нейната възраст - 33 години, ще бъде сложно. Тогава Теди разбира, че това не е нейният треньор.

"Написах съобщение на едно от най-прекрасните и вдъхновяващи момичета в света на фитнеса - Биляна Йотовска, и й изпратих снимки. Помолих я за помощ да се върна отново във форма и дори да добия още по-добра от преди. Без колебание тя ми отговори, че за нея ще е удоволствие и ще ми помогне да стана машина. На следващия ден, след като отговорих на въпросника ѝ, получих програма за хранене и упражнения, която беше напълно изпълнима и съобразена с всички мои критерии, предпочитани храни и време", споделя красавицата.

Теди споделя, че днес изглежда по-добре отвсякога и дори, когато е била на 20 и е имала тяло на модел, не се е чувствала толкова силна.

Накрая Бургазлиева се обръща към Йотовска с думите, като я поздравява и за новата ѝ книга:

"България има толкова много късмет, че те има, скъпа моя! Ти си истинска муза."