Най-красивата българка за 2002 г. Теди Бургазлиева сподели, че е свалила цели 30 килограма 8 месеца след раждането на близнаците Ема и Райън.

Вижте кадъра >>

Тя публикува снимки в профила си в Инстаграм и към него описа опита си:

"По време на бременността ми с близнаците качих 30 килограма. Моят наблюдаващ лекар ме насърчаваше да ям повече и повече, защото повечето близнаци се раждат по-рано и често с тегло под 3 кг. Ядях много, по 6 пъти на ден. Нутриционист ми помагаше да избирам ястия, които са здравословни за мен и бебетата. Тогава не мислех как ще се върна във форма. Единственото нещо, за което мислех, беше здравето на моите бебета. Слава Богу, и двамата се родиха с тегло над 3 кг., но тялото ми бе напълно променено... Не бях сигурна дали изобщо ще успея да се върна в предишната си форма."

Теди разказва, че 8 месеца след раждането отново може да носи старите си дрехи. Тя е вложила много усилия в домашни тренировки и нисковъглехидратна диета, изготвени от Биляна Йотовска.

"Днес дори успях да вляза в старите си дънки. Целта ми е да се върна отново във форма... Целта ми е да вляза в най-добрата възможна форма", написа още Бургазлиева

Теди стана майка за първи път през септември миналата година. През лятото на 2017 г. тя се омъжи в САЩ за българина Симеон Иванов. Двамата имат щастлив брак и хармонична връзка, а в негово лице тя срещна любовта.