Една от водещите експериментални европейски рок банди ще посети страната ни в началото на следващата година. Концертът на "The Pineapple Thief" на 2 февруари в клуб "Joy Station" е по покана на "Loud Concerts". Датата в нашата страна е част от отложеното в началото на тази година европейското турне на бандата по повод издадения през септември 2020 година тринадесети студиен албум "Versions Of The Truth".

Цената на билетите е 45 лв., а в деня на концерта ще бъде 55 лева.

След броени дни, на 22 октомври, Брус Соорд (вокали, китара, композштор), Гавин Харисън (ударни), Джон Сайкс (бас), Стив Кич (клавирни) ще издадат на различни формати "Nothing But The Truth".

Екстравагантното изпълнение бе записано на живо по време на пандемичната обстановка през месец април. Това е своеобразен подарък за многобройните фенове на бандата, някои от които са имали и възможността да се докоснат до хипнотизиращите концертни изяви на бандата по време на последните им разпродадени турнета.

"The Pineapple Thief еднакво обичат да свирят в студио и на живо, затова бяхме много разочаровани, че не можем да тръгнем на турне и да представим на живо за всички новия си албум "Versions Of The Truth". Затова възможността да запишем този филм при настоящите обстоятелства беше безценно преживяване", обяснява Брус Соорд.