В средата на септември т.г. Христина Христова, по-популярна като Тита, официално потвърди, че е има връзка с ММА боеца Недко Николов, слагайки край на всички спекулации по темата, започнали два месеца, след като се раздели с дългогодишния си партньор Викторио. Блондинката призна за новия си романс като публикува в личната си Инстаграм страница общ кадър със спортиста, заснет на официално събитие, показващ на зрителите как той нежно я целува по бузата.

Но последователите ѝ съвсем не останаха очаровани от откровението ѝ, предизвикало сериозна полемика в платформата. По-голямата част от потребителите съвсем открито заявиха, че не одобряват избора ѝ.

Вижте снимки >>

"Защо заряза хубавото момче заради този?", попита една от почитателките ѝ.

"Леле... Ужас! Този откъде се появи? Не си подхождате", заключи друга.

"Какво си причини?", "Трагедия" и "Избери си друг", категорични бяха останалите.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tita (@hrisistar) на

Наскоро обаче изпълнителката на "Антилопа" показа, че думите им няма да повлияят по какъвто и да било начин на решението ѝ, нито пък ще нарушат радостта, която изпитва в компанията на Недко.

"Не слушайте какво говорят хората. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота", гласи посланието, завършващо със сърце, към нова галерия от две изображения, която тя качи в сайта за фотосподеляне.

На снимките Тита е облечена в официална дълга рокля с паднало рамо и висока цепка в предната част на полата. Тоалетът е покрит с безброй златисти пайети, проблясващи на слънчевите лъчи. Завършвайки визията си, тя се е спряла на светли сандали на висок ток, големи висящи обеци тип "халки", както и гривна с интересна плетка. На едната фотография любимият ѝ, който се е спрял на бяла риза и черен панталон, стои зад нея, обгърнал я с една ръка през талията, а на другата - двамата позират на маса, като Христова е положила ръка на рамото му.

Любопитно е, че този път младата певица прецени, че ще бъде по-добре да забрани коментарите, така че под поста ѝ няма нито едно изказване, било то хубаво или не.