Пролетта официално е тук, а най-точният термометър, отчитащ високите градуси, е Инстаграм. Смяната на сезоните ясно личи по кадрите в социалната мрежа, които популярните имена качват в профилите си. В последно време положението в сайта за фотосподеляне е повече от горещо, а една от "виновниците" за това е Христина Христова, по-позната на широката аудитория като Тита.

В края на миналия месец, когато навън студът все още сковаваше земята, а снегът бе често явление, изпълнителката на "Антилопа" публикува предизвикателен кадър по бельо от жилището си, с който не само зарадва своите почитатели, но и значително покачи мартенската температура.

Вижте кадъра >>

Сега блондинката реши да покаже още едно изображение от същата домашна фотосесия, накарала сърцата на господата да ускорят ритъма си. На фотографията тя демонстрира прекрасната си фигура, носеща единствено сутиен и дамски боксерки в един от любимите си цветове - синьото.

20-годишната Тита е облегнала главата си на касата на врата, а косата ѝ е прибрана в небрежна опашка, като няколко кичура падат свободно около лицето ѝ. Прелъстителната ѝ визия се допълва от големи обеци тип "халки", деликатна гривна и няколко пръстена.

"С вкус на торнадо", гласи посланието към публикацията ѝ.

Съдейки по хилядите харесвания и коментари, снимката определено има въздействието на природна стихия върху потребителите в мрежата.

"Огън", написа най-успешната българска инфуенсърка Янита Янчева, чийто акаунт има над 1.6 млн. последователи, поставяйки емотикони във формата на пламъци.

"Благодаря ти, красавице", отговори ѝ Тита.

Измежду всички комплименти, редящи се един след друг, попфолк изпълнителката Андреа също се включи, оставяйки плезещо се емоджи, на което Христина отвърна с маймунка, прикриваща очите си.