Във време като настоящето, изпълнено с трудности и предизвикателства, все повече хора изпадат в тревога, която постепенно се превръща или в истинска паника, или в подтискаща депресия. Малцина наистина са онези, съумяващи да запазят спокойствие, които се фокусират върху малките неща от живота, способни да им донесат радост. Най-вече сега, когато само един ден ни дели от новия локдаун на държавата, когато за три седмици в сила ще влязат новите строги мерки.

Въпреки естеството на настоящата ситуация обаче, Христина Христова, по-известна като Тита, показа на своите последователи в Инстаграм, че попада във втората графа, където блаженството все още съществува, сякаш напук на тежката реалност, пред която е изправен целия свят.

Вижте снимки >>

Преди часове и изпълнителката, чиято кариера започна на сцената на българското издание на музикалното риалити "X Factor", сподели в своя профил галерия от две изображения, на които позира пред обектива в черен халат от сатен и дантела.

На втората снимка изпълнителката на "Антилопа" се усмихва широко към зрителя, доказвайки му истината на посланието, придружаващо поста ѝ.

"Щастливо момиче", пише тя към кадрите, събрали към момента повече от 21 хиляди харесвания.

"Прелестна", "Нереална", и "Кукла" са само малка част от комплиментите, отправени към нея от почитателите ѝ в коментарите.

Неотдавна певицата зарадва феновете си с друга визия, за която бе заложила на бежов потник с яка тип "поло", комбиниран с къса черна кожена пола, разкриваща голяма част от краката ѝ. Външният ѝ вид се допълва от светли обувки на висок ток, дамска чанта в тон и големи обеци тип "халки".

В средата на септември т.г. блондинката официално потвърди, че е има връзка с ММА боеца Недко Николов, слагайки край на всички спекулации по темата, започнали два месеца, след като се раздели с дългогодишния си партньор Викторио. Блондинката призна за новия си романс като публикува в акаунта си общ кадър със спортиста, заснет на официално събитие, показващ на зрителите как той нежно я целува по бузата. Очевидно точно той е причината за щастието, обзело я в този иначе нелек за всички ни период. Въпреки че повечето от последователите ѝ в социалната мрежа не одобриха избора ѝ, по всичко личи, че тя няма да се откаже от него. И как би го сторила, щом той е човекът, който я кара да се усмихва така?