Много хора се питат точно колко големи хонорари получават популярните личности, за да склонят да се появят в някое риалити предаване. Разбира се, напълно ясно е, че сумите, които вземат, за да предоставят личното си време, заставайки пред обективите на десетки камери, следящи всяка тяхна крачка, няма как да са малки.

Още повече, че често получените предварително суми са единствената им компенсация и утеха, в случай че поради една или друга причина представянето им във въпросния формат не мине според техните собствени очаквания и те се покажат в съвсем различна светлина от тази, на която са се надявали, разочаровайки зрителите. Само че една от клаузите в договорите, които подписват преди да започнат снимките, изрично им забранява да коментират тази тема.

Въпреки това наскоро Тодор Славков си позволи да разкрие колко пари е прибрал, за да влезе под покрива на най-известната къща у нас, а именно тази на шоуто "VIP Brother". Гостувайки в новото онлайн предаване на изпълнителя Йонислав Йотов, по-познат като Тото от "СкандаУ", внукът на Тодор Живков разказа, че е получил покана да бъде един от съквартирантите още в първото издание на риалитито, но той я отклонил. Причината за това бил факта, че продуцентите отказали да му платят исканите 200 хиляди лева, като вместо това му предложили 50 хил.

"На третия сезон вече склониха на някаква сума. Аз влязох само заради парите", открито призна той.

Снимка: bulFoto

Запитан от водещия каква цифра са се съгласили да му дадат, за да го привлекат, Славков отговори, че е взел 150 хиляди лева.

"Въобще не съжалявам, че участвах. Който каквото и да казва, това е велико изживяване. По никакъв начин не може да си доставиш подобно преживяване, освен ако не си там. Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Втория път беше трагично", допълни той, като не скри, че според него победата на Део през 2009 г. е била нагласена.

През същия сезон, обявен като благотворителен, Тодор излезе от надпреварата за любима звезда на публиката под номер три, но пет години по-късно, вече при второто си участие, успя да завоюва първото място.

Сега в разговора си с Тото, проявявайки типичното си чувство за хумор, той разкри защо навремето са издигнати всички резиденции на някогашния президент на България.

"За да има къде да израсна аз", заяви той в кръга на шегата, след което обясни, че сградите на дядо му, построени във всеки окръжен град, са се ползвали не само от неговото семейство, но и от останалите членове на Политбюрото.

Самият Славков е посетил всяка една от тях, но любима му е "Аглика", която неотдавна бе отнета от Васил Божков. В миналото синът на Иван Славков и Людмила Живкова е обичал да ходи там всеки уикенд, за да кара ски на Витоша.