Том Круз е дал воля на гнева си заради очевидно неспазване на протоколите за безопасност по време на пандемията от страна на екипа на снимачната площадка на филма "Мисията невъзможна 7" в Лондон. Холивудският актьор дори е заплашил с уволнение членовете на екипа, ако продължават да нарушават правилата, пише в. "The Sun".

В аудиозапис, с който разполага британският таблоид, се чува как Круз - звезда и продуцент на лентата, крещи на екипа, използвайки на моменти нецензурни думи, заради неспазването на социална дистанция и други правила, позволяващи заснемането на продукции по време на коронавирусната пандемия.

Близък до продукцията източник твърди, че записът е автентичен. Представители на екранния Итън Хънт не са отговорили на молбите за коментар.

"Всяка вечер водя телефонни разговори с ш****и студиа, застрахователни компании, продуценти, тъй като те ни наблюдават и ни използват, за да правим техните филми. Разбирате ли отговорността, която имате? Нека ви разясня нещо. Ако не можете да проявите разум, а аз не мога да се справя с логиката ви, сте уволнени", казва Круз в гневното си обръщение към екипа.

Той отбелязва също, че изпадналата в затруднено положение филмова индустрия разчита на продукции като "Мисията невъзможна", за да продължи напред.

Изданието не уточнява кога е направен записът, но отбелязва, че кинодейците са пристигнали в Лондон в началото на декември.

Седмият филм от поредицата "Мисията невъзможна" беше една от първите продукции, спрени заради коронавируса още през февурари, когато снимките бяха във Венеция, Италия, припомня БТА. Снимачният процес беше подновен през септември.

Филмът "Мисията невъзможна 7" трябва да излезе на екран през ноември 2021 г.