По-големият брат на Тони Димитрова е в болница, след като преди повече от седмица е диагностициран с Covid-19. За това сподели самата певица в своята лична Фейсбук страница, където разкри на своите приятели и почитатели, че състоянието на 61-годишният Йордан, работещ като програмист, е тежко и в момента той е на кислород.

"Бате, моля те, бори се, дишай! Ти си най-добрият брат на света! Обичам те!", гласи емоционалният ѝ пост в социалната мрежа, получил над хиляда реакции.

Стотици потребители на платформата се включиха към коментарите, за да ѝ вдъхнат кураж и сила посредством думите си в това трудно за семейството ѝ време. Много от тях писаха, че се молят за здравето на мъжа и вярват, че скоро цялата тази неприятна ситуация ще остане зад гърба им и той ще се излекува.

Виждайки последствията от заболяването със собствените си очи, изпълнителката на "Ах, морето" твърдо заяви, че вече няма да толерира по какъвто и да било начин хората в профила ѝ, които са на мнение, че този вирус не съществува.

"Ако някой ми каже или напише, че няма Covid, да се маха доброволно оттук!", написа изпълнителката на "Ах, морето", добавяйки плачещо емоджи.

"Кураж, ще мине! Преживяхме го това чудо, има го! Само без паника!", отговори ѝ една от нейните фенки.

Бургазлийката сподели още, че през последните пет дни се чувства ни жива, ни умряла.

"Никой не заслужава тази мъка! На всички желая оздравяване и дано скоро се отървем от тази напаст! Благодаря за подкрепата!", пише Димитрова.