В живота на човек има едва няколко специални мига, които са способни да осмислят цялото му съществуване, а сред тях, без каквото и да било съмнение, най-значимият е този, в който стане родител. Щастието, съпровождащо това събитие, е толкова голямо, че няма как да бъде описано с думи, то трябва да се изпита, за да се разбере, защото каквото и да се каже за него, би било прекалено малко, дори незначително.

Подвластни на неговата безгранична сила, по принцип хората бързат да разгласят радостната вест, споделяйки бушуващите в тях емоции с останалите. Ето защо е необичайно, когато някой реши да запази в тайна този прекрасен подарък от съдбата, още повече, когато става въпрос за някоя популярна личност, чиито дни по традиция преминават под светлините на прожекторите.

Вижте снимки на Тото и Кристин >>

Въпреки това само преди няколко часа стана ясно, че рапърът Йонислав Йотов, по-познат на широката аудитория като Тото от "СкандаУ", е постъпил точно по този начин, криейки в продължение на седмици, че е станал баща за втори път. Разкритието, че има ново попълнение в семейството им направи половинката на изпълнителя - Кристин Петринска, споделила в социалните мрежи трогателна снимка от фотосесия, на която двамата позират заедно с наследниците си. На нея се вижда как тя държи в обятията си новороденото, усмихвайки му се с любов, докато партньорът ѝ, който я целува нежно по тила, застанал плътно зад нея, придържа първородния им син с една ръка. Лицата и на двете деца обаче остават скрити за обектива, тъй като това на пеленачето е изрязано от кадър, а почти 3-годишният Доминик е обърнат с гръб.

По бялата дантелена дрешка, с която е облечена втората им рожба, се разбира, че двойката има момиченце. Те обаче още не са разкрили с какво име са решили да го кръстят.

"Най-великото ми постижение като жена! Всичко друго може да почака", гласи посланието на блондинката към изображението, което към момента е събрало почти 26 хиляди харесвания в Инстаграм. И докато повечето коментари под него са изпълнени с честитки към майката, Енджи Касабие се обърна към бащата, определяйки го като "най-якият татко".

Музикантът и танцьорката открай време предпочитат да пазят личното си пространство далеч от любопитните погледи. Така например те запазиха пълна дискретност и първата бременност на Кристин, а за появата на Доминик, проплакал точно навръх рождения ден на Тото, се разбра дни, след като пристигна на бял свят.