Ако в приказките има едно сигурно нещо, то това е фактът, че независимо от броя на изпитанията, през които трябва да преминат главните герои, накрая тяхната любов обезателно ще възтържествува, побеждавайки всяко зло, и те ще заживеят щастливо до края на дните си. Да, обаче никой никъде не уточнява, че в реалния живот нещата невинаги, да не кажем почти никога, не се случват точно по този начин. Нещо повече, авторите на тези истории като че ли съвсем умишлено пропускат да споменат дори в послепис, изписан със ситен шрифт, че всъщност истинските предизвикателства на действащите лица в разказа започват малко по-късно - след сватбеното им тържество, традиционно простиращо се в три дни, през които всички яли, пили и се веселили...

Да, семейният живот е доста по-сложен от предхождащата го увертюра, изпълнена с романтични жестове, известни като "сваляне на звезди", които сякаш постепенно намаляват, докато в един момент, настъпващ след заветното "Да", просто спират... тъй като, казано на жаргон, вече всичко е в "кърпа вързано" и "работата е сигурна". Без съмнение много хора, особено тези сред тях, които са си научили урока по трудния начин, биха потвърдили, че истинският облик на брака няма нищо общо с представите за него. Навярно това би казала и попфолк певицата Мария, която има зад гърба си не един, а два развода. Въпреки отминалите разочарования обаче тя никога не е спирала да вярва в теорията, че за всеки човек има половинка, която да го накара да се чувства цял, завършен... И благодарение на това днес звездата на "Пайнер" отново е омъжена жена!

Вижте снимки >>

През вчерашния ден изпълнителката на "Единствен" официално узакони връзката си с бизнесмена Мирослав Соколов, започнала едва преди няколко месеца. Мария лично се похвали с хубавата вест, публикувайки кратко видео в социалната мрежа, показващо първите им мигове като съпруг и съпруга. За разлика от предишните две церемонии, през които премина някогашната съдийка в музикалното предаване "Music Idol", тази се проведе в тесен кръг и без излишен шум. Бягайки от традицията, която очевидно не ѝ донесе късмет в миналото, булката заложи не на бяла рокля, както би следвало, а на пъстър копринен тоалет, чиито десен бе на цветя - в тон с букета от рози, който държеше в ръцете си. От своя страна младоженецът носеше бяла риза с разкопчана яка, комбинирана с дънки и кожени боти.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Малко по-късно певицата публикува и кадър, на който е положила ръка върху удостоверението за граждански брак, а на безимения ѝ пръст се вижда златната ѝ халка, украсена с диамант. Постът ѝ бързо събра хиляди харесвания и безброй пожелания за щастие. Освен това, подвластна на силните емоции, обзели я в този специален ден, тя качи във виртуалното пространство клип, разказващ историята на романса им с нейния любим от самото ѝ начало, представена чрез множество техни общи изображения.

След това двойката се отправи към столично заведение, където да полее радостното събитие в компанията на своите гости. На 24-часовите истории, появили се платформата за комуникация, се вижда, че масите са богато декорирани с цветя и свещи, а 3-етажната торта е украсена с горски плодове и френски макарони.