Красивата актриса Луиза Григорова засне специална фотосесия, в която позира пред обектива на фотографа Коко Кръстев, заедно със своите любими майка и син.

На един кадър е събрана толкова много любов и красота.

Луиза Григрова е гушнала малкия си син Бран, а до тях гордо позира модната икона Ивет Григорова, която вече е баба. Фотосесията е заснета за корицата на родно списание.

Щастливата шефка на модна агенция и майка на Луиза пък е споделила в своя Инстаграм профил още по-трогателна снимка със своя внук, на която усмивката ѝ озарява всичко наоколо и до която е написала:

"Безценното ми съкровище...на два месеца вече."

Вижте кадъра >>

Синът на Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев - Бран, се роди на 30 септември. Актрисата роди в един и същи ден със своята колежка, приятелка и кума Весела Бабинова. Весела и половинката ѝ Владимир Зомбори имат момиченце на име Йоана.

Много скоро след раждането Луиза Григорова показа, че без да губи никакво време, е успяла да възвърне своята перфектна физическа форма, най-вече тренирайки в домашни условия, докато не се отделя от малкия си син Бран.

Наскоро актрисата обясни по време на свое телевизионно интервю и защо с Макариев са избрали точно това има за сина си.

Откриват го случайно, докато с Мартин разглеждат списък на стари български имена. Така откриват, че има бог на име Бран, който е покровител на моретата.

Луиза Григорова и Мартин Макариев на сватбата им

Снимка: Официален профил в Instagram

"Ние искахме синът ни да е силен и смел, затова му дадохме това име", казва Григорова и шеговито уточнява, че не са го кръстили на героя Бран от сериала "Игра на тронове".