Месецът на любовта донесе нови трепети за рапъра Venci Venc', неотдавна разделил се с майката на едногодишната си дъщеря Агуая - Мелани Шишкова, с която, по думите му, бяха в отворена връзка. Въпреки че романтичните им взаимоотношения достигнаха своя край, двамата продължават да поддържат топли приятелски отношения, разпределяйки си грижите за малката си наследница. Изпълнителят определено е всеотдаен баща и далеч не мисли да се откаже от тази важна роля в живота си.

Вижте снимки >>

Но наред със снимките, на които позира с детето си, напоследък в официалния му профил в Инстаграм може да бъде забелязан и в компанията на красива блондинка. Нещо повече, навръх Деня на влюбените той сподели галерия от две техни изображения, заснети в столицата на френския Лазурен бряг, разположена по бреговете на Залива на ангелите - Ница. Интересен факт е, че на кадрите двамата имат едни и същи маратонки.

Няколко дни по-късно се появиха техни снимки от Монте Карло, където бяха сред гостите на сватба, но скоро след това те бяха свалени от социалната мрежа. Очевидно по онова време двойката все още не бе готова да афишира връзката си. Впоследствие обаче ситуацията се промени и всеки от тях публикува в личния си акаунт една и съща фотография от снежна ски писта в зимния курорт Банско.

"Няма нищо по-хубаво от една гореща усмивка", гласят думите на рапъра.

Изображенията повдигнаха редица въпроси от страна на почитателите на Venci Venc', които поискаха да разберат не само дали е обвързан с жената, но и коя точно е тя.

Всъщност, тя се казва Деа Ангелова и е част от балет "Nova". Неотдавна в столицата се състоя откриването на новата танцова зала на формацията, а певецът бе сред присъстващите, засвидетелствайки своята подкрепа. В профила си 28-годишната Деа е написала, че освен с танци, се занимава и с интериорен дизайн, но и често се изявява професионално пред фотографския обектив. Една от големите ѝ страсти са пътуванията и тя го доказва с редица красиви изображения от най-различни дестинации.