Неостаряващият британски топмодел с ямайски корени Наоми Кембъл, останала в историята като първата жена от подобен произход, украсила корицата на френското и английското издание на сп. "Vogue", наскоро реши да покани последователите си в Инстаграм в своята спалня и по-точно - в леглото си. Направи го посредством снимка, която успя да разтупти сърцата на мъжката аудитория на сайта.

Вижте кадъра >>

Манекенката, покорила всички най-значими подиуми по света, публикува в социалната мрежа свое дръзко селфи, заснето малко преди последните си приготовления за сън. На изображението тя все още има грим, но за сметка на това не носи дрехи.

Завивката ѝ е дръпната под бюста, оставяйки гърдите ѝ непокрити за камерата. Но все пак, за да избегне евентуални проблеми със сайта за фотосподеляне, чийто строги правила не разрешават нецензурираната голота, и за да запази някакво благоприличие, тя е спуснала дългата си тъмна коса върху едната гърда, а зърното на другата е прикрила с емотикон във формата на звезда.

Кембъл е оставила изображението без послание, но почитателите ѝ така или иначе изписаха множество коментари към него, изразяващи възхищението им към визията и смелостта ѝ. Редица популярни имена също се включиха в "дискусията", а колежката ѝ Хайди Клум изрази възторга си, поставяйки огнен пламък.

Преди няколко дни Наоми Кембъл откри ревюто на дизайнера Томи Хилфигър, който се завърна с нова колекция на Лондонската седмица на модата след почти 3-годишно отсъствие. Модното събитие се проведе в галерията "Tate Modern", разположена в столицата на Обединеното кралство, която, специално за дефилето, бе преобразена като нощен клуб.