Снощи Германия официално загуби битката срещу Франция в първия кръг на Евро 2020, след като Матс Хумелс запрати топката в собствената си врата, отбелязвайки автогол. Това обаче спокойно може и да се дължи на факта, че през цялото време играчът си е мислил за предизвикателното изображение, с което по-рано Хайди Клум пожела успех на отбора, способно да разконцентрира и дезориентира дори най-опитния футболист...

Та нали все пак и спортистите са просто хора, подвластни на съблазън, която е в състояние да ги заслепи, макар и в най-неподходящото време.

Извън кръга на шегата, малко преди срещата между двата тима, 48-годишният модел реши да пожелае късмет на представителите на родината си, споделяйки в личния си Инстаграм акаунт възбуждащ въображението кадър. На него тя позира пред фотографския обектив по тениска, част от екипа на нейните любимци, която едва прикрива гърдите ѝ, разкривайки изкушаващото ѝ тяло, тъй като блондинката нарочно е решила да я скъси, разрязвайки я през средата. Освен това, сякаш за още по-голям ефект, надолу съпругата на Том Каулиц е само по черно долнище на бански костюм.

Вижте кадъра >>

Разбира се, публикацията ѝ бързо събра повече от 200 хиляди харесвания, но съдийката от "Америка търси талант" предпочете да забрани коментарите под нея, вероятно защото не иска да чете оскърбителни думи и нападки за отбора, който поддържа. В интерес на истината тя е сред най-големите футболни фенове и в миналото неведнъж е била забелязвана сред зрителите в трибуните на стадионите, където е викала окуражаващо за германските играчи.

По време на вчерашния двубой между двата отбора, тя публикува в социалната мрежа 24-истории, показващи силните ѝ емоции, докато наблюдава телевизионния екран в компанията на мъжа си. В момента двамата се намират в нейния дом, разположен на брега на живописното езеро Ванзее край Берлин. Именно там миналия месец бяха уловени от папараци, запечатали интимните им ласки.

Без значение, че вече е омъжена жена, някогашният Ангел на "Victoria"s Secret" все така не се притеснява да разголи плътта си. Но нали старите навици умират трудно? Разбира се, нейните почитатели нямат нищо против този факт, понеже през април Клум ги зарадва с горещи снимки от плажа, на които позира топлес, демонстрирайки перфектните си извивки. Въпреки че е майка на 4 деца и само 2 години да я делят от нейния 50-и рожден ден, няма никакво съмнение, че фигурата на Хайди може да сложи в малкия ѝ джоб дори по-младите ѝ колежки, предизвиквайки съвсем оправдана завист у тях.