Тази сутрин зрителите на Нова ТВ се събудиха с прогноза за времето, поднесена от нова красива синоптичка в ефира. Оказва се, че това е Лора Георгиева - вдовица на убития през 2014 г. бизнесмен Борислав Манджуков.

В тъмносиня прилепнала рокля Лора се появи в ефира с видимо променен външен вид, а от медията все още не са оповестили официално за нейното присъединяване към екипа от синоптици в телевизията, в който влизат Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Ники Василковски.

Лора Георгиева има известен опит като тв водеща, но след смъртта на Манджуков, за нея не се знаеше почти нищо. Някои медии писаха, че тя се е прибрала в родния си град Казанлък, заедно с дъщерята на семейството Мишел, но не след дълго двете са се завърнали в столицата.

Не е ясно и дали Лора е получила част от наследството на бизнесмена Борислав Манджуков, което бе оценено на над 200 милиона лева.

Единствено ясно е, че сега Георгиева явно е решила да се върне към телевизията, както и че тя е нанесла известни корекции във външния си вид, които накараха някои от зрителите на телевизията да я оприличат на Анджелина Джоли.