Преди седмица Венета Райкова използва социалната мрежа, за да направи забележка на медия, сбъркала годините ѝ, но, опровергавайки публикацията, тя също така издаде своите предпочитания към интимните си партньори. Тогава блондинката призна, че харесва по-млади от нея мъже с атлетични и стегнати тела. Наскоро обаче дойде още едно откровение, касаещо любовния ѝ живот.

Вижте снимки на Венета >>

Очевидно бившата водеща на предаването "Папараци" е от онези жени, които не само знаят какво точно искат, но и не се задоволяват с по-малко от желаното.

Напоследък тя без притеснение позволява на своите почитатели да навлязат все повече в най-съкровените части на битието ѝ, а доказателство за това е нейната съвсем неочаквана и искрена изповед, че няма време за лош секс.

"Когато сексът не ми харесва, ставам дори и по средата и си тръгвам! Нещо, което уви не правят героините ми в "Куклите", но те са млади момичета, има време да стигнат до моите разбирания за мъжете и секса", написа журналистката в своята лична Фейсбук страница, а към момента постът ѝ събра стотици харесвания от потребителите на платформата.

Междувременно, преди ден Райкова сподели още, че успешно е завършила ръкописа на последния си роман, за който подписа договор още в началото на този месец. Явно след почивката си в Обзор, където прекара една седмица заедно със своя син Патрик по плажната ивица и край морските, тя се е заредила с необходимото вдъхновение и енергия, за да запретне ръкави и да финализира новата си книга. Интересен факт е, че за разлика от много писатели, които се нуждаят от години, за да завършат творбите си, Венета се справи с начинанието за малко повече от 2 месеца. Тя се похвали, че е започнала работа на 2 юни и е приключила на 24 август.

Това ще бъде осмото заглавие, на което Венета е автор. Първото излезе на пазара преди 4 години - през 2016 г. Всяка една от книгите ѝ се радва на добър читателски интерес. Много хора предполагат, че героите и събитията, описани в страниците, са базират на действителността, макар писателката постоянно да отрича това твърдение и изрично да подчертава, че всичко е художествена измислица. Факт обаче е, че понякога историята на нейните персонажи е сходна с тази на някои от познатите имена в българския шоубизнес.

"Край на роман №8 - "Куклите"! Ето как свършва! Изпълних всичките ви желания! Сега искам само да почивам, защото след месец ще живея цяла седмица в склада, за да подписвам романите на предварителна поръчка!", сподели в социалната мрежа Райкова, издавайки, че вече има идея за следващия си роман.