VenZy стана татко на момченце. Популярният арендби изпълнител и тв водещ сподели с почитателите си щастливата вест в събота по обед, малко след като синът му проплака в столичната болница "Шейново".

"Слава на Господ Бог, твореца и вседържателя на всичко съществуващо, Слава на Исус Христос и Пресветата Божия Майка Дева Мария! Роди ми се СИН! Казва се Антони, тежи 3.340 и е 49 сантиметра! Благодаря ти Evgeniya Slavova за най-прекрасният подарък на света! Нека Господ Бог бди над теб! Сине, мама, татко и всички твои роднини винаги ще са до теб и ще те закрилят! Аз ще направя всичко, което е по силите ми, за да те възпитам, да станеш един достоен българин, мъж и най-вече човек! Нека Господ Бог бди над теб! Обичам те от цялото си сърце!", написа щастливият татко Вензи във Фейсбук преди минути.

Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд - VenZy, e български поп, хип-хоп и R'n'B певец, композитор, текстописец и музикален продуцент. Екзотичният му вид се дължи на нигерийските гени на неговия баща. Музикалната му кариера започва в лейбъла на Монте Мюзик с участие в хита на Михаела Филева "Опасно близки", а веднага след това дебютира с песента "Под открито небе" по негова музика. Той е популярен също и с участието си в танцовото шоу Dancing Stars, както и като телевизионен водещ на предаването "Музика, Музика" по БНТ.

Още снимки на щастливия татко ВИЖТЕ ТУК>>