Известният арендби изпълнител и тв водещ VenZy стана татко за втори път и отново - на мъжка рожба. За щастливата вест съобщи самият артист в профила си във фейсбук. "Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми син!Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми!", съобщи в профила си във Фейсбук щастливият баща.

И при второто раждане съпругата му Евгения се е доверила на екипа на САГБАЛ Шейново.

"Искам да благодаря на жена ми Evgeniya Slavova за рожбата, с която ме дари, за втори път! От цялото си сърце благодаря на прекрасната д-р Надежда Стивасарска и на нейният професионален екип, че помогнаха на рожбата ми да излезе на бял свят, за втори път! Искам да благодаря на всички служители на II САГБАЛ Шейново за топлото отношение, грижовността и любовта, с която се отнасят всеки ден към всички новородени бебенца и техните майки! Всички вие сте прекрасни, невероятни, силни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени!

Нека Бог да ви пази и закриля!

И макар да не познавам повечето от вас лично... смело мога да кажа,

ОБИЧАМ ВИ!!!", написа VenZy.

Първото момченце на Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд - VenZy, се родии в същата болница преди годиина - през февруари 2021. Бебето беше наречено Антони.

Екзотичният външен вид на поп изпълнителя се дължи на нигерийските гени на неговия баща. Музикалната му кариера започва в лейбъла на Монте Мюзик с участие в хита на Михаела Филева "Опасно близки", а веднага след това дебютира с песента "Под открито небе" по негова музика. Той е популярен също и с участието си в танцовото шоу Dancing Stars, както и като телевизионен водещ на предаването "Музика, Музика" по БНТ.