"Характерът ми е такъв, че запазих много неща от юношески ми мисли. Те са ми като недостатък в днешния студен свят. Обичах да получа писмо, написано на ръка. Музиката ми е много романтична и е отправена към красотата на жената". Това коментира в ефира на "Събуди се" по Нова тв Веселин Маринов.

Той обясни, че 2019-а я е изпратил с музиката.

"Последните дни на миналата година работих. За мен нямаше празник. Имах имен ден след Нова година и имах повод да се видя с моите приятели след новогодишната нощ. Нямах време обаче да отговоря на 91 съобщения. На Коледа пък си бях с най-близките хора", каза още Маринов.

По думите му никога не използва думата "брак", въпреки че харесва сватбения ритуал. "Думата "брак" звучи грубо. Никога не я не казвам. Много харесвам сватбения ритуал и силата да поискаш ръката на една жена. Онези, които казват, че не вярват в любовта, не знаят какво е. Животът ми в личен и в професионален план е добре", заяви той.

Според него приятелството, любовта и здравето са все неща, които човек няма как да купи. "През миналата година нямах разочарование от приятелството. То е едно от нещата, които са важни за човек и се радвам, че в живота ми затвърдих ценни приятелства", добави любимецът на България.