Винъс Уилямс и Серина Уилямс станаха близначки, пише "People".

Само няколко дни след като бременната тенисистка Серина беше забелязана да тръска а розова грива на концерт на Пинк, по-голямата й сестра Венера беше видяна със същите розови краища в косата на лятното парти на "Serpentine" във вторник.

Тя демонстрира цветната прическа, облечена в черна рокля с презрамки и бели акценти.

Снимка: Getty Images

Яркият цвят е идеален за лятото, а Винъс е споделяла по-рано, че често се обръща към по-малката си сестра за вдъхновение както на корта, така и извън него.

"Мисля, че ние сме си герои, модели на подражание една на друга", сподели тя в интервю за списанието през 2021 година.  

Посочвайки Серина като причина за многобройните си постижения, тя добави: "Така че тя е всичко за мен в този смисъл. И е най-добрата по-малка сестра, която може да имаш. Тя е толкова защитаваща. И научих толкова много от нея на и извън корта. Не бих могла да бъда човекът, който съм, или да спечеля титлите, които имам, ако не я бях гледала как играе". 

Винъс сподели пред "Harper's Bazaar" през март 2022 г., че винаги се е възхищавала на нейното безстрашие.

"Обикновено в едно семейство има един добър играч, а другият не е толкова велик. И мисля, че хората казаха на Серина, че няма да бъде страхотната. Безстрашието, с което тя подходи към играта, беше нещо, на което винаги съм се възхищавала. Тя не приема второ място. Самата тя изрично ми е казвала, че играе за първо място".

Серина показа същата любов към сестра си в TikTok видео през декември, в което разхожда феновете си из своята колекция от трофеи, която нарече "зала на славата". Видеото показва Серина, която разглежда отблизо един от трофеите на Винъс от Уимбълдън, трофей на US Open и награда от IGA Tennis Classic през 1998 г. Похвалвайки сестра си, тя добави: "Това е за книгите на рекордите. Това е толкова готино. И тя все още го може."