Вини Джоунс е твърд мъжага и бивш футболист, който някой трудно може да събори. Освен ако този някой не е жената, която обича, но губи в неравната битка с рака преди месеци.

Вижте снимки на Вини и съпругата му Таня>>

В емоционално интервю пред The Sun Вини споделя как се е почувствал след като съпругата му Таня почина от рак на 53 години през месец юли. Актьорът е съкрушен и неутешим след загубата ѝ и казва, че плаче всяка нощ.

Скоро след смъртта ѝ обаче той открива бележка от нея в дневника ѝ, която да му дава сили.

"Бях разбит. Сега нося бележката навсякъде със себе си, така че Таня е винаги с мен. Беше я оставила в любимия ѝ дневник. На нея пишеше: "На моя любим Вин: Нещо прекрасно ми се случва всеки ден. И това е да бъда с теб. Ти си слънцето, когато се събуждам. С цялата си любов: Таня".

Бях съкрушен, когато го прочетох, защото и аз я обичах по същия начин", споделя Вини Джоунс.

Той казва, че брои дните до момента, в който пак ще бъде заедно със съпругата си и дори е купил парцела до гроба ѝ, за да бъдат заедно и във вечността.

Вини Джоунс и съпругата му Таня

Скрийншот: The Sun

Вини и Таня се женят през 1994 г. и според актьора в нейно лице той е открил истинската любов. Той се зарича никога вече да не бъде с друга жена.

Вини Джоунс и съпругата му Таня

Скрийншот: The Sun

Таня е диагностицирана с меланом през 2013 г., но води битка с рака цели 6 години. Всъщност и двамата с Вини се подлагат на лечение, но докато той се възстановява, коварната болест се разпространява в тялото на съпругата му.