Преди броени дни Светлана Гущерова дари съпруга си Християн със син. Плеймейтката, която в последните години пази ревностно личния си живот, а доказателство за това е факта, че все още не е показала лицето на своята първородна дъщеря Анелия-Добромира, до последно криеше втората си бременност. Тя официално сподели радостната вест едва след като роди второто си дете и се върна обратно сред уюта на собствения си дом.

И тъй като през последните месеци моделът рядко публикуваше нови кадри в своята Инстаграм страница, сега реши да зарадва последователите си в социалната мрежа, разкривайки им изненадата, с която Гущеров е посрещнал нея и наследника им вкъщи, след като са били изписани от родилното.

Вижте снимки >>

Под формата на 24-часови истории в платформата Светлана, която от няколко месеца насам се изявява като дизайнер на дамски нощници, пижами и халати, сподели няколко кратки видеа, показващи впечатляващата украса, с която мъжът ѝ е разкрасил жилището им в тяхна чест.

Воден от желанието да я зарадва, партньорът ѝ определено не е пестил средства - нещо, което ясно личи на кадрите. Но както казват хората, за щастието няма цена. Декорацията включва огромна кошница, изпълнена с рози, гербери и орхидеи, две големи плюшени мечета и множество разноцветни балони в бледи тонове и различна големина, на някои от които е изписано: "Добре дошло, бебе!"

"Благодаря ти, любов моя! Обичам те!", гласят думите на Светлана към клипчетата.

Наред с тях тя качи и свои нови фотографии, показващи на почитателите ѝ, че е успяла да запази фигурата си и след раждането.

Все още обаче не е ясна точната дата, на която се е появил наследникът им, нито пък неговото име. Преди дни обаче гордата майка разказа пред в. "България Днес", че е избрала деня и часа, в който да му даде живот, с помощта на астроложката Мира Кунева.

"Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам", сподели госпожа Гущерова пред изданието.