Виктория представи своя видеоклип към песента "Аlright". Това е първият ѝ музикален проект след българската песен на Евровизия 2020 "Tears Getting Sober", която имаше своята премиера в началото на март.

Новата ѝ песен е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София и носи послание за надежда и ново начало.

Клипът е заснет в Бургас и Приморско. Снимките се провеждат на две локации - в новата многофункционална зала "Арена Бургас", която трябва да бъде завършена тази година и на красивия плаж "Перла" в Приморско.

"Песента беше създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в София през януари. Вдъхновихме се за нея в момент, в който всички бяхме много изморени и искахме просто да се разтоварим. Написахме я на един дъх и в нея определено може да се открие едно емоционално облекчение. Нямах търпение да я завърша и в крайна сметка се радвам, че това ще е първият ми проект след Евровизия!", сподели преди време изпълнителката.

Снимка: Евровизия

През месец април т.г. българската песен на Евровизия "Tears Getting Sober" стана големият победител в класацията на международната телевизия Out TV, в която зрители и професионално жури гласуваха за своите фаворити от Евровизия 2020. Тазгодишното издание на конкурса беше отменено заради пандемията от коронавирус, което накара много телевизии, радиа и печатни и дигитални издания по света да търсят алтернативни начини за определяне на най-популярните песни от несъстоялото се издание на Евровизия. Една от медиите, които проведоха най-представителни и мащабни допитвания е Out TV, която е базирана в Нидерландия, но има телевизионни канали и зрители в САЩ, Канада, Испания, Полша, Белгия, Швеция и Израел.