Хедър Локлиър и екс китаристът на бандата Bon Jovi - Ричи Самбора, се разведоха през 2007 г., поради непреодолими различия в характерите, но има някой, който ще ги свързва цял живот и това е дъщеря им Ава.

Вижте снимки на Ава Самбора >>

Ава Елизабет Самбора е вече млада жена - на 22 години и поводът да ви занимаем с нея днес е, че Ава вече има бакалаварска степен по Психология от Loyola Marymount University, с акцент върху Правата на жените и Социалните изследвания на пола. Това е тема, която все повече привлича вниманието на съвременното общество, а що се отнася до университета, в който Ава е учила: за него се сипят ласкави коментари и твърдения, че там наистина образованието е на най-високо ниво.

За щастливото събитие в живота на Ава се похвали самата тя в социалните мрежи, както и майка ѝ - Хедър Локлиър.

"Поздравления, моето момиче! Гордеем се с теб", е написала щастливата майка в своя профил в Инстаграм преди ден.

Снимка: Официален профил в Instagram

Ричи Самбора също се е похвалил със своята гордост - порасналата си дъщеря Ава, в своя Twitter акаунт:

"Толкова съм горд с моята красива дъщеря. Аз съм най-щастливият баща на света. Любяща, красива и умна... Свят, пази се от нея!", гласи чувственият пост на знаменития китарист.

От снимките на Ава Самбора в нейния Инстаграм профил е видно, че тя се е превърнала в едно наистина красиво момиче, макар че приликата с майка ѝ е много по-осезаема от тази с баща ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram