Звездата от "Дяволското гърло" Владимир Карамазов разказа в страницата във Фейсбук за инцидент в Смолян, при който е пострадал и е наранил ръката си.

Актьорът е публикувал видео, а към него и подробен текст, в който описва събитията. Интересното е, че по време на снимките на сериала преди месеци той е наранил ръката си и се наложило да прибегне до лекарска помощ в смолянската болница, а сега отново е пострадала същата ръка. В крайна сметка звездата на Народния театър има 4 белега от шевове.

Ето и пълният текст на разказа на Карамазов към неговия видеодневник:

"Трябваше да заместя Христо (убиеца) в една сцена, в която се вижда като сянка и избягва. Та това бях аз и трябваше да прескоча една бетонна ограда. Та спънах се и си раздрах ръката. Свих я в юмрук, за да не види екипът и да се завайка. Но след малко усетих, че джобът ми е в кръв. Отидох при един човек от екипа и му го показах. После отидох в банята на къщата, в която снимахме, омазах я с кръв и видях, че нещата са доста сериозни. Последва болница, шевове и сега белези. Но по-интересното е, че два месеца след снимките с един мой приятел отново отидохме в Смолян и околностите. Отново инцидент, този път с нож и то на същата ръка. Отново болница, отново шевове. Та сега на едната ми ръка имам 4 белега от 4 шева от Смолянската болница. И това, ако е случайност."