Точно преди седмица стана ясно, че Криско е станал баща за втори път. Щастливата новина бе споделена от самия рап изпълнител с пост в неговия Инстаграм профил, в който се казваше:

"Днес с Цвети станахме родители за втори път!"

Вижте снимки на Криско и Цвети >>

Криско сподели тогава, че второто дете на двойката се е родило в болница Св. София.

Същото бе публикувала и половинката на Криско - Цвети Петрова, но придружено от нейна снимка с бебето. И при двете публикации обаче лицето на бебето бе скрито и не се споменаваше какъв е полът на бебето, нито какво име ще носи то.

Днес в телевизионно интервю за предаването "Събуди се" Криско разкри, че новороденото им бебе с Цвети е момче и се казва Даниел. Двойката има по-голямо момиченце - Амая, която през септември миналата година стана на една годинка. Още на партито за рождения ден на момиченцето им се появиха подозрения, че Цвети е бременна с второто дете на двойката, а впоследствие Криско и Цвети потвърдиха новината и споделиха, че и втората бременност на Цвети е била лека.

Криско бе в тв студиото на "Събуди се", за да представи новата си песен, която е съвместен проект с Тони Стораро и носи името "Грешна си".