Освен със своя талант, който неведнъж е демонстрирала както на малкия, така и на големия екран, Яна Маринова печели сърцата на зрителите със своята лъчезарна усмивка, рядко слизаща от нейното лице, наред с непринуденото си поведение. Тя е от онези популярни имена у нас, останали непроменени от застигналата ги слава.

Хората, които я познават, казват, че тя не е загубила своята трезва преценка и въпреки множеството проекти с нейно участие - в живота тя е абсолютно естествена, позитивна, не се превъзнася и звезделее. През годините, посредством своите действия, лишени от каквото и да било его или високомерие, Маринова многократно е потвърждавала тези думи, а сега отново доказа, че нищо човешко не ѝ е чуждо...

Вижте снимки >>

Наскоро тя публикува в личния си Инстаграм акаунт снимка, с която изненада приятно своите последователи. По път за рождения ден на Историческия парк в Неофит Рилски, вместо да посети някой изискан и лъскав ресторант, звездата от "Привличане" реши да похапне под открито небе, а за маса използва... автомобила си.

"На капака на колата се яде вкусно", написа тя към изображението.

Кадърът разкрива брюнетката, наредила върху предната част на превозното средство торби с храна, която тъкмо захапва филия със слайс прошуто крудо.

"Е затова си те харесвам! Естествена, без претенции и толкова очарователна! Бъди винаги себе си!", коментира една от почитателките ѝ.

В публикацията си Яна разкрива, че планира да разкраси возилото си с любимата си картина на хан Аспарух от атракциона, дело на художника Мирослав Йотов, с когото малко по-късно се снима. В поста си тя споделя, че след това ще гледа с голямо удоволствие произведението на изкуството.

След като присъства на събитието в близост до Варна, Маринова се отправи към Велико Търново, където с колегата си Александър Сано бяха специални гости на прожекциите на последните им два филма, състояли се в лятното кино на града.

Преди обаче да настъпи мигът, в който тя се изправи пред събралата се публика, Яна реши да поязди кон, наслаждавайки се на спиращите дъха гледки в околността и радвайки се на живописната природа. Тя сподели с феновете си няколко кратки видео клипове от преживяването.