За последното денонощие Италия регистрира над 36 хил. нови случая на заразени с коронавируса, потвърждавайки твърдението, което вече от седмици насам се коментира в множество новинарски емисии, че страната е изправена пред втора вълна на болестта. Въпреки това, масовият страх от Covid-19, обхванал страната, не успя да попречи на прекрасната Яна Маринова да се наслади на едно от най-красивите места на Ботуша.

Преди дни в профилите на актрисата в социалните мрежи се появиха редица нейни снимки, заснети на фона на спиращия дъха пейзаж на най-голямото и красиво езеро, разположено в северната част на държавата и по-точно в подножието на величествените Алпи - Лаго ди Гарда. Неговата обща площ е 370 кв. километра, дълго е 52 километра а максималната му ширина е около 18 км.

Вижте снимки >>

Именно там звездата от "Диви и щастливи" избра да отиде на почивка, правейки почитателите си съпричастни с нея, посредством изображенията, качени в личния ѝ Инстаграм акаунт. На едно от тях се вижда, че се наслаждава на природни спа атракции, облечена в кафяв цял бански с тънки презрамки и държейки бутилка бира в ръка.

WINBET - победата е емоция, която си заслужава да бъде изживяна! (18+)

"Незабравими дни в горещата вода от сяра, която се влива в Лаго ди Гарда... Пътешествах сама, заради пандемията, но не ми беше самотно изобщо.
Извадих страшен късмет. За съжаление, от предишния петък рестрикциите за туризъм са още по-сурови и пътуването става почти невъзможно. Но чакам следващото", разказва привлекателната брюнетка в поста си.

Но естественият басейн не бе единственото място, което посети. Тя публикува фотографии от приказния град Сирмионе, който е известен със своя исторически център, намиращ се на полуостров Сирмио, който се простира на 2.5 километра навътре в езерото, създавайки илюзията, че го разделя на две части.

"Пътят към Рая", гласят думите на Яна, съпровождащи нейно селфи, направено до крепостната стена на замъка Скалигер, датиращ от 13 век.

Той е построен като укрепление от една от най-големите фамилии във Верона - дела Скала. Първоначално е замислен като малка крепост, но впоследствие - през 12 век, е превърнат в истински средновековен замък от Мастино дела Скала. Днес е напълно реставриран и е една от най-интересните туристите забележителности на дестинацията, предоставяща на посетителите удивителни панорамни гледки.

Вълнуващите преживявания, изпълнили престоя на Маринова, със сигурност не са били малко. Тя не крие, че напуска страната с ивестна доза нежелание.

"Не ми се тръгва обратно. Но знам, че и България не отстъпва по красота! Само трябва да си я обичаме повече и да се грижим за нея... Независимо от всичко. Послепис: И нося маска навсякъде! Само се снимам без нея", пише тя.