Всеки, който познава Яна Маринова, знае, че тя е лъчезарен човек, чиято широка усмивка рядко слиза от лицето ѝ. По природа актрисата е позитивна и ведра личност, която успява бързо да спечели симпатиите не само на своите колеги, но и на публиката. По традиция всяка продукция с нейно участие се радва на завиден интерес от страна на зрителите, изпълващи множеството редове от седалки в киносалоните у нас.

Преди броени часове обаче чаровната брюнетка използва своята Инстаграм страница, за да разкрие на почитателите си, че и тя може да бъде зла... Но само с към "кофти хора", както се изрази самата Маринова.

Вижте снимки на Яна >>

В социалната мрежа тя качи изображение от "Диви и щастливи" - последният филм, в който играе, като илюстрация към разказ, в който споделя на последователите си съвсем скорошна неприятната ситуация, свързана с лентата. Оказва се, че продукцията е изтекла нелегално в интернет пространството, а за да се разреши проблема, в помощ на актьорите и продуцентите се притича ГДБОП.

"Българин, живеещ във Франция пусна пиратско копие на филма ни в интернет. И то нарязан на 4 части и в отвратително за гледане качество. Съвсем случайно ни писа фен на "Диви и щастливи" и разбрахме с 20 дена закъснение. Огромно благодаря за подкрепата! Нека не позволим на Бай Ганьовщината да препикава и краде труда ни! Не само нашия, защото това утре ще се случва с всички, които произвеждат качествен продукт (въпреки трудностите) в България. Но не и ако се противопоставим!", пише Яна към стопкадър на една от сцените, в която героинята ѝ бива арестувана.

Тя споделя още, че заедно с колегата си Александър Сано, партниращ ѝ още в "Привличане", както и режисьорът Мартин Макариев са създали екшън-комедията с цялата си любов за зрителите.

"С всички сили и средства (лично наши) се борихме да създадем добро качество. Филмът ни не е подкрепен от национална субсидия. Наш си е, частна собственост, не е държавен. Не само, че не получихме заплати, но и инвестирахме заплатите си за последните 10 години в "Диви и щастливи". От любов към киното. Защото не искаме само да снимаме за чуждите продукции и да се хвалим с второстепенни роли в американски филми. Затова събрахме този екип от доказани в международното кино професионалисти. С надежда да ви усмихнем и забавляваме за 2 часа пред екрана. И да ни кажете после "хареса ми". Само това има значение, само за това се борим. С надежда за това се събуждаме всяка сутрин. Може да го наречете "его", но за нас е "дрога". Потребност, някой ден български филм да бъде "на върха". Дори и да не е нашият. Но да е добро кино", завършва публикацията си Яна.