Актьорската двойка Яна Титова и Александър Алексиев са в очакване на второто си дете. Това разкри Титова пред Мон Дьо.

Вижте снимки на семейството >>

Тя е в шестия месец, а бебето е момиченце. Яна все пак не е 100% сигурна за пола на бебето, тъй като всеки път на преглед заставало в неблагоприятна позиция и все още не е потвърдено.

"Надявам се да е момиче, защото това е, което Ая иска", сподели Титова.

Тя разказа още, че иска да научи децата си да бъдат честни със себе си.

След като прекара известно време в Англия, семейството отново живее е България. Тя разказа, че докато са били на Острова, ѝ е липсвала свободата, която има в България - това, че може да направи много неща в един ден, както и това, че говори на собствения ѝ език. У нас не ѝ харесва, че хората са груби помежду си, както и целият хейт, който се излива в социалните мрежи и това, че всеки може да коментира всичко.

За Яна 2018 година е била много важна и в професионално отношение. Тя засне първия си пълнометражен филм "Доза щастие", който ще излезе в края на 2019 година. Тя е заснела и първия си музикален клип и първия си сериал.

Яна и Алек не са женени. Преди време те споделиха, че ще вдигнат сватба на 19 август, но не се знае през коя година. Двамата имат дъщеричка Ая, която вече е на 5 години.

"Искаме едно, две, три деца - колкото дойдат. Има време обаче", разказа Алексиев в интервю преди малко повече от година.