След ареста на Явор Бахаров, отношенията му с актрисата Рая Пеева са под въпрос, трърдят от MissBloom.

Вижте снимки на Явор и Рая >>

Възможно е двойката да не е успяла да се справи с проблемите си, защото според няколко различни източника двамата са скъсали. Рая Пеева е била тази, която е приключила отношенията им.

В началото на март месец Явор Бахаров влезе в ареста заради уличен побой. Според документите на полицията, той е ударил жена. И то не коя да е, а Рая. Когато това се случило чужденец се намесил и актьорът се нахвърлил и върху него.

Въпреки че Рая защити актьора, приятелят й беше осъден на 9 месеца пробация. Говори се, че тя се е изморила да го чака и да му прощава след множеството скандали и е решила да сложи край на връзката им, допълват от изданието.

След инцидента и двамата потвърдиха, че се обичат:

"Някои медии със или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно. Обичаме се, обичайте се и вие."

В миналото Бахаров е имал и други криминални проявления. През 2011 година е задържан заради хулиганство, а през 2017 беше хванат да кара в нетрезво състояние.