Хайди Клум се доказа като Кралицата на Хелоуин с годините, откакто започна тази парти традиция в дома си през 2000 г. Тогава купонът се превърна в събитие, пълно със звезди, облечени в засукани и оригинални костюми.

Поради продължаващите опасности от COVID-19 за втора година тя не купонясва, но за да си създаде настроение продължава да се облича вълнуващо, пише "Daily Mail". За Хелоуин 2021 г. топ моделът се предреши като червенокосо коте чудовище. Записала е и видео, в което танцува секси.

Тъй като Клум обикаляше изисканата си къща  като котка, подходящо беше съпругът й Том Каулиц да бъде превърнат в мишка. Съоснователят на "Tokio Hotel" си беше сложил заострени зъби, а лицето му беше покрито с тъмнокафява козина. Носеше и кафява каубойска шапка и многоцветно пончо.

Орландо Блум и годеницата му Кейти Пери изглеждаха като перфектната двойка, обличайки се като лекар и спринцовка, както се вижда от снимка в неговия Инстаграм.

44-годишният актьор и 37-годишната певица са доста дегизирани - Блум носеше бяла лекарска престилка, а Пери беше като в сценичен костюм на медицинското изделие.

 Гуен Стефани се направи на леопард.

Пол Макартни се преоблече като скелет.

 Тайлър Суифт се направи на катерица.

Анджелина Джоли чак сега разсекрети снимки от парти през 2019 година, на което тя е била домакин, а гостите са колегите й от "Вечните", чиято премиера беше наскоро. Тогава Джоли е била с костюм на жираф.

Никол Шерцингер е като годеница на Франкенщайн, позакърпена тук-таме. 

Мик Джагър и Рони УУд се правят на скелет и вампир.