Независимо дали ни харесва или не, истина е, че времето действително има способността да лети... Без значение колко клиширано звучи това твърдение, със сигурност всеки родител би потвърдил правотата му, предвид факта колко неусетно растат децата му. В определен момент те са малки и безпомощни, разчитайки изцяло на неговите грижи, в следващия вече са големи и самостоятелни, крачещи смело по пътя на живота.

Несъмнено и прекрасната Яна Маринова е на същото мнение, тъй като съвсем наскоро нейният син навърши 19 години. Отбелязвайки хубавия повод, звездата от "Диви и щастливи" се отдаде на спомени от миналото, качвайки в профила си в социалната мрежа архивен кадър с Никола, който трогна нейните почитатели. На снимката, направена преди години, двамата с момчето позират пред фотографския обектив на една от терасите на Националния дворец на културата, разкриваща панорамна гледка към града.

Вижте кадъра >>

Актрисата и наследникът ѝ са облечени с елегантни дрехи, като брюнетката носи нежна червена рокля с тънки презрамки и флорални мотиви, подчертаваща стройната ѝ фигура, докато детето, застанало пред майка си, държейки я за ръце, е с бяла риза, комбинирана със сиво елече и панталон, както и вратовръзка.

"Не мога да повярвам, че синът ми някога е бил толкова малък", написа Маринова към публикацията си, която бързо получи повече от 10 хиляди харесвания.

Наред обаче с пожеланията за личния празник на Никола, много от последователите на Яна в платформата отправиха към нея редица комплименти за начина, по който изглежда, заключвайки единодушно, че за нея времето сякаш е спряло, тъй като от тогава до сега изобщо не се е променила.

"Все така красива сте!", "Сякаш вчера сте се снимала" и "Все същата сте си", гласят част от ласкавите коментари под поста ѝ.

Общоизвестен факт е, че Маринова, която се е изявявала като каскадьор за не една холивудска продукция, заснета у нас, открай време обича да спортува. Дори към днешна дата тя се не спира да се занимава с бойни изкуства, поддържайки формата си с карате киокушин. Сега обаче, от думите на нейна близка стана ясно, че дори когато е била бременна, не е можела да стои и бездейства.

"А пък аз го помня (Никола) още докато беше в корема ти и го водеше на Тае-бо", пише тя.

Съвсем наскоро Яна приключи работа по новия български филм "Чудовища" на режисьора Калоян Патерков.

"Вече с нетърпение чакам да видя някои от заснетите сцени. Много е странно... Репетираш по анцуг, не си спал със седмици заради адреналина, чувстваш се гроги, имаш чувството, че нищо няма да се получи, а после като гледаш заснети кадри зад кулисите или от сцените и тогава осъзнаваш, че може би се е случила магията", призна тя, споделяйки видео от снимачната площадка, на което носи дълга бяла рокля с дълбоко деколте.