Краят на миналата година се оказа доста труден за Джъстин Тимбърлейк, чийто брак бе изправен пред сериозно изпитание. През декември, след като в. "The Sun" публикува папарашки снимки, разкриващи как поп изпълнителят държи за ръка колежката си от лентата "Palmer" - Алиша Уейнрайт, извън снимачната площадка в Ню Орлиънс, той бе на път да загуби съпругата си Джесика Бийл, за която е женен от 2012 г.

Вижте снимки >>

След вдигналия се шум, осъзнал на къде отиват нещата, певецът се извини публично на майката на 4-годишния си син Сайлъс, обяснявайки, че въпросната вечер е бил под въздействието на алкохол. Въпреки това той отрече с Уейнрайт да са имали други отношения.

И макар съвсем наскоро Бийл да бе засечена на пазар без брачната си халка, факт, предизвикал редица слухове за раздялата им, днес звездата от "Стелт" очевидно е намерила начин да прости на половинката си. Доказателство за това са снимките, появили се в официалните им Инстаграм страници, по случай вчерашния 38-и рожден ден на Джесика.

Преди броени часове Тимбърлейк качи в социалната мрежа галерия от изображения, показващи на последователите му различни мигове от тяхната връзка.

"Честити рожден ден на любовта на живота ми... За мен тя е ново приключение всеки ден и истинско съкровище. Нямам търпение да споделя с вас повече подобни снимки. Благодаря, че ми прощаваш, когато "намирисвам" след игра на голф... или като цяло. Ти си най-добрата. Обожавам те", гласи посланието към фотографиите.

Само час по-късно неговата съпруга също публикува няколко кадъра от тържеството на личния си празник, което, противно на всички очаквания предвид известността и на двамата, се оказа в съвсем тесен кръг. На изображенията, заснети в техния дом, Джъстин я изненадва с торта, върху която стоят три запалени свещи, а брюнетката му се усмихва.

"Празнувам рождения си ден със стил... и под това имам предвид в пижама. Накарах Джъстин да ми обещае, че няма да ми пее "Happy Birthday", така че той импровизира. Съжалявам, че нямахте възможността да го чуете, но аз все още се смея. Благодаря на този прекрасен човек, че се вслушва в думите ми и ми организира нещо като парти. Чувствам се обичана", е написала тя.