Актрисата Весела Бабинова разказва в профила си във Фейсбук необикновена случка в театъра, когато тя е била от другата страна - като зрител в публиката. Спести обаче заглавието на представлението.

"Скъпи фейсбук познати, в театъра са ми се случвали доста неща: отваряне на шумни бонбончета по време на нечий монолог, магарешка кашлица до припадък, телефони, чипс, пукане на опаковка от кроасан, говорене, побутване на актьор, за да се излезе от залата (Камерна сцена на НТ) и какво ли още не. Но вчера, о, вчера! Вчера аз бях на представление и си гледах спокойно, докато в един миг, жената от следващия ред, който е разположен по-високо от моя, се изсипа върху ми! Глава в глава с всичка сила, защото беше потънала в сладка дрямка. Моята тиква я събуди и тя се съвзе. На финала тя триумфиращо пляскаше на крака.

Майчице мила моя, помогни ми.

Министърът на културата и той да се съвземе, че да не му ударя, без да искам, една глава и на него", шеговито написа тя.

Последователите й и приятелите й се развеселиха от историята.

Колежката ѝ от театъра в Пловдив Радина Думанян каза че ѝ завижда за приключението, а Мариан Бачев се шегува, че явно това е бил спектакъл all inclusivе.

Бабинова в сериала "Мен не ме мислете"

Снимка: bTV