Поли Генова официално е казала "Да" на своя партньор, вричайки му се във вечна любов, именно това разкри самата изпълнителка на "If love was a crime", класирала България на четвърто място на най-големия песенен конкурс "Евровизия" през 2016 г., посредством снимка, която сподели преди два часа в своя личен Инстаграм профил.

На кадъра, заснет на извънградски път, тя целува страстно своята половинка Джоузеф Шардън, който я е вдигнал във въздуха, носейки я на ръце, а зад тях се вижда черен спортен автомобил " Ford Mustang" с надпис "Just Married", стоящ на мястото на регистрационния номер. Към колата по стар английски обичай за късмет са завързани консервени кутии. Публикацията на блондинката бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, изпълнени с пожелания към младоженците.

Вижте кадъра >>

"Честито", "Пожелавам ви живот, пълен с любов", "Бъдете здрави и щастливи" и "Да сте все така влюбени" гласят една малка част от посланията на нейните последователи в платформата.

Предвид професията на Генова, както и факта, че тя не е облечена в традиционна булчинска рокля, а в дънков гащеризон и яке от същата материя, не е изключено изображението всъщност да е направено на снимачната площадка на нов неин видео клип, макар феновете ѝ силно да се съмняват в това.

В началото на миналата годината 33-годишната певица за първи път разкри не само, че партньорът ѝ е холандец, но и намерението им да живеят в България. Той не говорел български, но имал огромното желание да го научи.

Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи новината лично и лети със самолет до любимия. Генова роди първия си наследник Даниел през април 2019 г.

През първите месеци след появата на бебето, Поли ревностно криеше лицето му, както и това на неговия баща, но през отминалия ноември в крайна сметка тя реши да вдигне тежката завеса, спусната над личния ѝ живот, като публикува техни снимки във виртуалното пространство за първи път.