Какво харесва да гледа самият Антонио Бандерас, този ненадминат кино ас, ще разберем скоро.

Страстно лято очаква зрителите на bTV Lady с премиерния турски сериал "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), който тръгва от 6 юни (понеделник) в ефира на семейния канал. Най-дългоочакваната романтична поредица с участието на любимците на зрителите - Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, ще се излъчва всяка делнична вечер от 21,30 ч. и обещава горещ микс от комедия и драма.

Снимка: bTV Lady

"Почукай на вратата ми" безспорно е най-успешният турски сериал за последните няколко години, а доказателство за това е международният триумф, който лентата постига в повече от 30 държави в целия свят. Най-голям фурор поредицата предизвиква в Италия и Испания, където се превръща в същински рейтингов феномен. "Почукай на вратата ми" държи и световен рекорд за най-обсъждан сериал в Туитър с над 9 милиона поста по време на излъчването на последния му епизод в южната ни съседка, а сред феновете му е и самият Антонио Бандерас.

Снимка: bTV Lady

Историята

Съкровената мечта на бедната Еда (Ханде Ерчел) винаги е била някой ден да стане ландшафтен архитект и да помага на леля си, която я е отгледала с много лишения. За целта тя учи упорито и всяка година е първенец на випуска.

През последната година от университета Еда получава пълна стипендия да продължи образованието си в Италия, но в един миг съдбата преобръща всичките ѝ планове.

Снимка: bTV Lady

Девойката научава, че собственикът на компанията, която трябва да поеме разходите по обучението ѝ - очарователният Серкан Болат (Керем Бюрсин), е отказал да изплати стипендията ѝ, и това я амбицира да се срещне лично с него и да му потърси сметка.

Тя нахлува в офиса му и се закопчава към него с белезници. Серкан, от своя страна, приема да плати разноските ѝ, но при едно условие - да се представя за негова годеница в продължение на два месеца, за да провокира ревността на жената, която обича. Дали обаче фалшивата им любов няма да се превърне в истинска?

Снимка: bTV Lady

Актьорите

Главните роли в "Почукай на вратата ми" се изпълняват от най-нашумелите в момента турски актьори Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи", "Черната перла") и Керем Бюрсин, познат на зрителите на bTV като Али от "Сърцето на града". Химията помежду им е толкова силна, че двамата пренасят любовта си и извън снимачния сет, превръщайки се в най-коментираната светска двойка в южната ни съседка. Сред почитателите на Керем е и световноизвестният актьор Антонио Бандерас, който го приветства при визитата му в Малага. Селфито, което двамата си направиха, предизвика истински фурор и събра стотици хиляди харесвания в социалните мрежи. "Удоволствие бе да разкрия пред теб древните традиции на родния си град. Винаги си добре дошъл, скъпи Керем!", пише екранният Зоро под снимката си с Бюрсин, с когото са обсъждали възможността да работят по съвместен проект.