Украинският президент Володимир Зеленски благодари на Мила Кунис и съпруга ѝ Аштън Къчър за усилията им да съберат над 35 млн. долара за хуманитарна помощ за бежанците.

Той лично се свърза с двойката чрез видеоразговор и публикува в Twitter своя снимка, на която разговаря с двойката и им благодари за подкрепата с надпис:

"Аштън Къчър и Мила Кунис бяха сред първите, които откликнаха на нашата мъка", добавяйки: "Благодарни за подкрепата им. Впечатлени от тяхната решителност. Те вдъхновяват света. #StandWithUkraine". Те вече са събрали 35 милиона долара и ги изпращат към две фондации, които помагат на бежанците. Благодарен съм за тяхната подкрепа и отдаденост".

Миналата седмица двойката обяви, че е постигнала целта си от 30 млн. долара за предоставяне на хуманитарна помощ на хората в Украйна на страницата си в Инстаграм. Те съобщиха, че дарители са над 65 000 души и така лесно са преминали тази сума. 

"Въпреки че това далеч не е решение на проблема, нашите общи усилия ще осигурят по-меко кацане за толкова много хора, които нямат сигурно бъдище".