Въпреки че до неотдавна градусите отвън навеждаха на мисълта, че дългоочакваният жарък сезон е съвсем близо, изпълвайки с надежда мнозина, които дори започнаха смело да кроят планове за вълнуващи пътешествия, от няколко дни насам времето като че ли реши да изпита търпението на всички авантюристи, възпрепятствайки намеренията им за почивка по родното Черноморие с поредната доза нежелано захлаждане и пролетни дъждове.

И макар синоптиците да убеждават зрителите пред малкия екран, че още от утре се очаква осезаемо покачване на температурите, това изобщо не променя факта, че тази сутрин пейзажът извън прозорците на сградите у нас е все така навъсен и мрачен. Без значение обаче, че страната ни да е обхваната от неблагоприятни климатични условия, все пак съществува начин, по който човек може лесно да избяга от настоящата реалност, пренасяйки се на друго място, носещо усещане за лято.

Всичко, което трябва да направи, е просто да отвори социалните мрежи, чиито потребители вече "подгряват" настъпването на топлите месеци с горещи кадри.

Вижте снимки >>

Разбира се, една от популярните дами, които с лекота се справя с тази мисия, е Алекс Петканова. Нейният сексапил е толкова ярко изразен, че само няколко предизвикателни кадри на модела са напълно достатъчни да покачат драстично живака в термометрите дори през зимата. Като доказателство за това идват последните снимки на съпругата на Лудия репортер, успели да изпотят мъжката част от последователите ѝ в Инстаграм, които съвсем не са малко.

Наскоро красавицата публикува в платформата галерия от две нови, непоказвани изображения от ваканцията си в Доминиканската република, която посети заедно с половинката си Даниел в средата на февруари тази година. На тях тя позира пред фотографския обектив по ефектен черен бански костюм от две части, разкриващ съблазнителните извивки тялото ѝ, върху който е облякла мрежеста плажна туника.

Към момента публикацията ѝ е събрала повече от 27 хиляди харесвания и множество коментари, възхваляващи начина, по който изглежда изкусителката от Ботевград. "Перфектна", "Уникална" и "Красота на красотите" са само една малка част от комплиментите, редящи се под нейния пост, показващ избрани мигове от престоя ѝ в екзотичната страна, заемаща две трети от остров Испаньола, в чиито брегове се разбиват вълните както на Карибско море, така и на Атлантическия океан.

Преди седмица Петканова откри летния сезон и у нас, като заведе сина си Габриел на море за няколко дни. Възползвайки се от тогавашните щедри слънчеви лъчи, които днес изглеждат просто като далечен спомен, двамата прекараха един уикенд по крайбрежието на страната ни, където се припичаха на шезлонги, разположени на пясъчната ивица.