Ако в този момент проклинате минусовите температури, сковали земята отвън, опитвайки се да намерите ефективен начин да се стоплите, то всичко, което трябва да направите, е да отворите Инстаграм. Озовете ли се в него, просто посетете профила на настоящата романтична партьорка на Иво Аръков, накарала редица мъже да завиждат на актьора, и можете да бъдете сигурни, че мигновено ще прогоните студа, забравяйки напълно за него... Както и за всичко останало, щом започнете да разглеждате изображенията на съблазнителната брюнетка, на чийто фон зимата у нас изглежда като някаква абсурдна илюзия.

Кадрите на Габриела, способни да накарат сърцето на всеки един представител на силния пол да ускори ритъма си, сериозно заплашвайки да изскочи от гърдите му, са заснети на втория по големина остров в Камбоджа, и по-точно прекрасния Кох Ронг, където доскоро двамата със звездата от сериала "Съни бийч" бяха на почивка, продължила почти две седмици. Влюбените пристигнаха на райското кътче, славещо се с безкрайната си плажна ивица, дълга 40 километра, на 31 декември м.г., след 25-часово пътуване, тъкмо навреме да вдигнат наздравица за новата 2022 г.

Вижте снимки >>

Впускайки се в екзотичното приключение с тях обаче, екранната половинка на Иво от предаването "Мармалад" изживя истински ужас заедно с дъщеря си, мигове след като самолетът им кацна на твърда земя. Според тамошните разпоредби всеки турист, пристигнал в страната, трябва да бъде изследван за новия коронавирус. Така заедно с още над 200 души, на родната четворка бил направен бърз тест, но този на наследницата на водещата дал положителен резултат. Вследствие на него тя и майка бяха отделени и настанени в Covid отделение, намиращо се в столицата Пном Пен, където прекараха общо четири дни, без категорично да е установено, че са заразени с болестта. Едва след като външното ни министерство се зае със случая, двете бяха освободени, връщайки се при приятелите си.

WINBET - забавление онлайн с над 350 слот игри! (18+)

Снимка: Официален профил в Instagram

През това време Аръков и любимата му се наслаждаваха на престоя си в едно от най-красивите кътчета на планетата ни, потапяйки се изцяло в неповторимата му атмосфера. За разлика от повечето пренаселени крайбрежия на Тайланд, където цивилизацията започва не много далеч от пясъка, в Кох Ронг цари пълно спокойствие, способно да накара съзнанието на всеки човек да забрави за всички грижи и проблеми, поне докато трае престоя му там. В тази спираща дъха дестинация няма много пътища, тъй като природата заема по-голямата част от територията ѝ, като придвижването из нея става предимно с лодки, макар и камионетките да са опция. Любителите на качествената почивка пък ще бъдат щастливи да разберат, че ще могат изцяло да се откъснат от света, защото на малкото точки, където има интернет, той е доста бавен и човек ще трябва да се зареди с голяма доза търпение, ако иска да сподели някое изображение от екскурзията си.

Въпреки това Габи и Иво все пак успяха да качат няколко снимки от острова, при това докато се намираха на него. Повечето от тях обаче споделиха с последователите си в платформата за комуникация едва след като наскоро се върнаха обратно в България. Така преди броени часове знойната красавица отново подлуди господата във виртуалното пространство, разкривайки пленителната си фигура по изрязан бански костюм, доближаващ се по кройка до най-популярния модел от колекцията на бранда, собственост на Емили Ратайковски, което означава, че разкрива голяма част от плътта ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram

Гледайки я, не е никак изключено зрителят дори да не обърне внимание на удивителния пейзаж, ширнал се зад нея, тъй като изкушаващите форми на тъмнокосата хубавица автоматично привличат погледа към нея, карайки всичко останало да загуби фокус. Тя обаче има очи само за своя партньор.

Фотографът ми е най-добрият“, пише Габи към една от публикациите си.

Каквото и да си говорим, едно е сигурно - откакто е с нея, младият талант, изявяващ на малкия и големия екран, а също така и на театралната сцена, вероятно дори не си спомня какво е това студ, без значение колко под нулата отчитат термометрите.