Жени Калканджиева открехна завесата около отношенията със съпруга си Тачо в интервю за телевизионното предаване "Папараци". Двамата се ожениха през август, 2007 година.

Вижте снимки на Жени и Тачо >>

"След 11 години съм лудо влюбена в мъжа си", казва бившата манекенка.

"След толкова години още не сме се развели. Нормално е да сме имали тежки моменти и кризи, но днес сме заедно и си оставаме най-добрите родители за нашето дете", казва още Жени.

"Живеем заедно с Тачо и сме много щастливи. Той може да не е много добър съпруг, но е много добър баща. На моменти моят подход към детето е по-грешен от неговия", допълва Калканджиева.

Красавицата, която стана шеста на конкурса "Мис Свят 1995", продължава с признанията пред Венета Райкова:

"Точно снощи се обяснихме отново любов един на друг. Той за първи път ми сподели как се е влюбил в мен, какво си е помислил, когато ме е видял... Аз, от своя страна, никога не му бях споделяла колко ме е впечатлил, че ме е взел на испанско кино, без да знам нито дума на испански... Дори ресторанта, в който вечеряхме за първи път, го помня и до днес... А Тачо специално го е избрал, защото там специалитетът е скариди, които се белят с ръце и той го е избрал, за да може да ми бели скаридите и да ме впечатли..."

NOVA Broadcasting Group