Бразилският супермодел Жизел Бюндхен е направила скандално определение за съпруга си Том Брейди през далечната 2005-а, твърди Boston Herald. Като цяло това е тежък период от живота на модела. През същата година тя се разделя с актьора Леонардо ди Каприо. Получава паник атака, пие успокоителни.

Вижте снимки на двойката >>

По време на футболен мач през декември 2005-а интервюиращ показва на Бюндхен снимка на полузащитника Том Брейди, който по това време има връзка с колежката ѝ - американския модел Бриджит Мойнахан.

Първоначалната реакция на Жизел е доста скандална, коментират от изданието. Думите ѝ, след като вижда снимката, са:

"Том Брейди определено не е супер хубав. Да, той е мил, но ако има до него жена, то за мен той е "гей". В света има страшно много мъже, за да гоня такъв, който има жена до себе си. Животът е прекалено кратък, за да гоня някого".

Когато футболистът чува за първи път тази оценка за себе си в ефира на радио в Бостън, казва, че това е "доста силно изказване". В края на 2006-а обаче двамата се запознават лично чрез общ познат.

В друго интервю по-късно Бюндхен признава, че тя веднага се влюбила в Брейди.

"Веднага разбрах, че ми харесва. Още като го видях за първи път. Той ми се усмихна и аз разбрах, че това е най-красивата и харизматична усмивка, която някога съм виждала", споделя Бюндхен.