Жизел Бюндхен поздрави със специален пост сестра си близначка Патрисия. Двете красавици празнуваха 39-ия си рожден ден в събота, а Жизел сподели кадър със сетра си от Португалия.

Вижте кадъра >>

"Честит рожден ден на другата ми половина! Днес, разделени физически, но винаги свързани в сърцата си", написа Жизел и допълни: "Толкова ми липсваш. Желая ти цялата любов и щастие на света. Обичам те!"

Под снимката веднага заваляха коментари.

"Пожелавам най-щастлият рожден ден на най-невероятните сестри", написа манекенката и приятелка на Жизел Карли Клос.

Том Брейди, съпругът на Жизел, също коментира снимката, като ги нарече "супер близначки".

"Честит рожден ден на супер близначките!!! Семейство Брейди обича близначките Бюндхен!", допълни бившият спортист.

По-късно Брейди сподели друг кадър, към който отправи романтично поздравление за съпругата си на родния ѝ език.

"Честит рожден ден, Мамаи! Ти ти светлината, която озарява нашите дни. Толкова много те обичаме!"

През февруари Бюндхен и Брейди празнуваха 10 години брак. Те размениха любовни послания един за друг в социалните мрежи.

"Не мога да повярвам, че минаха 10 години, откакто избрахме да извървим пътя си заедно... и само какви невероятни 10 години имахме", написа Бюндхен. "Няма нещо на този свят, което да обичам повече от теб и нашето семейство. Благодаря ти, че си част от това пътуване с мен и за всичко, което правиш, за да бъде то толкова специално. Нека да продължим да порастваме заедно, вървейки рамо до рамо, подкрепяйки се и обичайки се още много години. Обичам те!"

Том пък на свой ред написа: "Преди десет години не осъзнавах колко много мога да обичам теб и семейството, което създадохме заедно. Сърцето ми е изпълнено, а аз съм благословен! Знам, че пътешествието ни не беше лесно, но предизвикателствата, които трябваше да преодолеем, направиха връзката ни по-силна и любовта ни по-дълбока", написа той. "Благодаря ти, че ме обичаш, че подкрепящ мечтите ми и че подхранваш семейството ни по начин, по който само ти можеш. Ти си моята скала, моята любов и моята светлина! Обичам теб и семейството ни!"