Любовта на манекенката Жизел Бюндхен към децата ѝ е безгранична. Това доказва и последната снимка на малчуганите, която красавицата е споделила в своя Инстаграм профил вчера.

Вижте кадъра >>

На фотоса се вижда как по-големият син на Жизел и Том Брейди - Бенджамин, мери колко висока е сестра му Вивиан по стария изпитан метод с книга и касата на вратата. А умилената майка не може да откъсне поглед от децата си.

"Кажете ми как да устоя на това? Те просто ми разтапят сърцето", пише Бюндхен до снимката с малчуганите.

Тя и съпругът ѝ Том Брейди понякога споделят постове с децата си в социалните мрежи, наблягайки на това колко важно е семейството. Синът им Бенджамин е вече на 9 години и половина, а Вивиан е на 6 и половина. Том Брейди има още един по-голям син от бившата си приятелка Бриджит Мойнахан, който се казва Джон и е на 12 години.

През май Жизел разкри в Инстаграм пост какво означават за нея децата ѝ:

"Децата ми запълниха сърцето ми по много начини. Те дадоха смисъл на живота ми. Чрез тях аз изпитах най-дълбоката и най-чистата любов. Всеки ден научавам толкова много от тях и те ме вдъхновяват да бъда най-доброто, което мога да бъда. Те са най-хубавият ми подарък и съм толкова благодарна, че са ме избрали за своя майка."

Том Брейди също често е говорил за това колко важно е да имаш време за децата си и да подреждаш приоритетите си така, че да балансираш между работата и семейството.

Снимка: Instagram