Въпреки че повечето хора вярват, че Жизел Бюндхен е решила да разтрогне брака си с Том Брейди, заради многото екшън, който той демонстрира на терена, се оказва, че е обратното - двойката се е разделила заради малкото екшън в спалнята. Жизел не получавала достатъчното количество секс, което й било необходимо.

"Този ​​брак е изстинал като лед", казал вътрешен човек от NFL, близък до Брейди. "Жизел е бразилски супермодел със супер сексуалност и тя е казала на приятелите си, че има нужда от повече от  американския си съпруг4, твърдят запознати. 

Но 45-годишният Брейди казал, че обича, а и трябва да пести енергията си за терена. Седемкратният победител в Super Bowl разказа за сексуалния си живот, когато домакинът на подкаст "Armchair Exper"t Дакс Шепард му зададе въпроса: "Правиш ли любов със съпругата си в деня на играта или това не е в менюто?"

Снимка: Getty Images

Световната суперзвезда се засмя нервно и призна: "О, човече, това въбоще не е на масата!" Куотърбекът, който има син Бенджамин, на 12, и дъщеря Вивиан, на 9, от Жизел, и също и син, Джак, на 15, от бившата Бриджит Мойнахан, каза, че сексът преди мач просто не е неговото нещо. 

"Това няма да е моята загрявка преди мача", добави той. 

Снимка: Getty Images

И докато Том и Дакс се кискаха на затвора в спалнята, източници казват, че Жизел не намира това за смешно. "Жизел се страхува, че той вече я е разлюбил. Тя сподели пред доверени хора, че не може да живее повече така", говорят още запознати. 

Продължителното отсъствие на Том заради задълженията му в НФЛ и липсата му на точки в спалнята са оставили брака в крайната зона. Източници твърдят, че Жизел се е почувствала предадена, когато февруарското оттегляне на Том от футбола е продължило само 40 дни, преди той да се обвърже с "Bucs" за още една година, след като обеща да напусне и да се съсредоточи върху семейството и брака си.

Снимка: Официален профил в Instagram

Жизел вярва, че Том безочливо я е излъгал за намеренията си да се откаже от играта и да бъде по-добър съпруг и баща. Затова и наела бракоразводен адвокат.