Журналист, водещ, продуцент, писател, риалити герой, но никога актьор в тв сериал, досега. Популярното лице от екрана Жоро Тошев застава от другата страна на камерата в съвсем ново амплоа - на снимачната площадка на хитовата романтична комедия "Съни бийч" по bTV, стана ясно от негова публикация в социалните мрежи. На кадрите той е в гардеробната на бекстейджа и е отбелязал локацията си, а именно Слънчев бряг, където текат снимките на втория сезон на сериала.

С ланец на врата, лъскаво сако и тъмни очила, Жоро Тошев е в нетипичен стил, очевидно свързан с героя му в поредицата. От публикацията му се намеква, че ролята на журналиста е на мафиот. Ъндърграунд тематиката я има и в настоящия сезон на "Съни бийч", който се излъчва всяка петък вечер, и явно предстои да се задълбочи в продължението на сериала.

Стартът на снимките на втория сезон на "Съни бийч" бе анонсиран преди по-малко от месец. Тогава стана ясно, че към настоящия каст от актьори се присъединяват Аня Пенчева и Кирил Ефремов, но явно ще се включат още нови лица.