Златка Райкова и половинката ѝ Благой Георгиев отпочиват в любимия си Дубай.

Вижте Златка и Благо в Дубай сега и преди >>

Двамата за пореден път са в Обединените арабски емирства и споделиха снимки в профилите си в Инстаграм от луксозни петзвездни хотели. На един от кадрите Благо пуши наргиле. Това беше и едно от любимите му забавления, докато с половинката му пребиваваха в къщата на Big Brother: Most Wanted.

Това не е първото пътешествие на Златка и Благо в Дубай. През януари те отново посетиха слънчевата дестинация. Малко преди това, навръх Коледа, двойката се сгоди пред погледите на семействата си. Докато пребиваваха в къщата на Big Brother Георгиев поиска пръстен, с който да предложи брак на Райкова, но в рамките на формата това така и не се случи.

Връзката на Благо и Златка стана обществено достояние през септември миналата година. През пролетта пък Райкова получи неочаквано предложение за брак на сцената на шоуто "Като две капки вода" от тогавашния си приятел, тогава тя прие, но по-късно се оказа, че няма никакво намерение да се омъжва и годежът бе развален. През същата година Георгиев се разведе със съпругата си Есмер Омерова, от която има син, той има и две по-големи деца от връзката си с гимнастичката Христина Витанова.