През септември т.г., докато все още беше бременна, Златка Райкова присъства на обичая погача, организиран от Йоанна Сръндачка - съпруга на световния и европейски вицешампион по муай тай Веселин Веселинов, за дъщеря ѝ Кая. Сега, 40 дни, след като плеймейтката роди син на Благой Георгиев, дойде и нейният ред да събере приятелите си на пищно парти за традиционния ритуал.

Вижте снимки >>

Очевидно родителите на Благой Джуниър се надяват той да тръгне по стъпките на баща си, понеже събитието бе на спортна тематика. Изкуствена трева, зелени балони, купи, футболни топки и врати бяха част от специалната украса.

"Погача на моята любов! Обичам ви Благой и Благой JR! Благодаря на всичките ми приятелки", написа тя към снимка, която качи в официалната си Инстаграм страница.

На кадъра Райкова е облечена в сива рокля тип сако с дълги ръкави, златни копчета и плисирана пола, като държи в обятията си своя малък наследник и прикрива лицето му с едната си длан. Детето е облечено в ританки, изглеждащи като бяла ризка, върху която има син гащеризон.

По-късно празненството продължи в столичен бар, където се отдадоха на музика и приятни емоции, а Златка не се отдели от своя годеник, който всички очакват скоро да стане неин законен съпруг.

В свое интервю преди време, Георгиев беше казал, че двата ще се врекат официално в любов един на друг след като любимата му роди.