Измина почти месец, откакто Златка Райкова стана майка за първи път. Тя роди на 30 септември т.г. с планирано секцио, както тя самата избра да бъде. Сега, точно седмица, след като в социалната мрежа се появиха кадри на половинката ѝ Благой Георгиев, който изведе на разходка наследника им, плейметката реши да стори същото.

Вижте снимки >>

Блондинката качи в личната си Инстаграм страница кадър, показващ как тя и нейната приятелка Йоанна Сръндачка - съпруга на световния и европейски вицешампион по муай тай Веселин Веселинов, бутат колички сред есенната природа на столичен парк. Двете дами изглеждат щастливи от времето, което прекарват по женски, заедно с бебетата. И докато за Райкова това е първо дете, за Сръндачка, която има по-голям син, малката Кая е второ.

На снимката, събрала хиляди харесвания, Златка носи черен топ без ръкави с яка тип поло, които е съчетала с тъмни дънки, а Йонна е заложила на розова риза, чиито ръкави е навила до лактите и светли дънки с висока талия. Впечатление прави фигурата на годеницата на Джизъса, която е върнала килограмите си преди бременността.

Наскоро тя самата разкри една от тайните за добрата си физическа форма, посредством свое селфи, на което показва, че носи широк колан за пристягане, подобен на корсет.

"Старите традиции повеляват, че е полезно да се пристяга корема след раждане. Аз започнах още първите дни. Коланът помага за намаляване на корема и проблемите зони, като талия и паласки. Много съм доволна от постигнатия резултат", е написала тя към изображението.

Златка и Благой пазят личното пространство на сина си и все още не са публикували снимка, на която да се вижда лицето му.